Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Pro Stealth er en kvalitetssadel, som henvender sig til både damer og herrer. Sadlen yder med sine lette EVA puder, som er overtrukket med Polyurethane polstring, høj komfort til cykelrytteren. Pro har udviklet d…
Læs mere
Vejl.: 929,00
DKK 899,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Pro Stealth er en kvalitetssadel, som henvender sig til både damer og herrer. Sadlen yder med sine lette EVA puder, som er overtrukket med Polyurethane polstring, høj komfort til cykelrytteren. Pro har udviklet denne lette Stealth sadel med Cr-Mo stål understel, som giver stor styrke og lang levetid, samt en formstøbt base konstruktion. Pro Stealth tilbyder en sadel med Wide Platform Design, som er beregnet til konkurrence race eller triatlon.

Anvendelse
Denne Pro Stealth sadel er ideel til brug på racercykler, enkeltstarts- og triatlon racere. Denne sadel kan både anvendes til mænd og kvinder, og er fremstillet i en klassisk og neutral sort farve.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 205 gram
  • Bredde: 152 mm
  • Herre og dame model
  • Minimum flex
  • Understel: Cr-Mo stål som giver stor styrke og en lang levetid
  • Til race siddestilling

Montering
Sadlens runde 7mm rør som understel gør, at sadlen passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding.

Kvalitetsniveau
Som leverandør til professionelle cykelryttere, er disse rytters feedback med til at udvikle Pro's formidable sadler. Pro sadlerne er lig med topkvalitet, og et sikkert valg til motionisten der ønsker det bedste til sin cykel.

Vedligeholdelse
Denne sadel kan ikke vedligeholdes på nogen stor måde, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.