Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Sadlen fra Bike Attitude er produceret i et særligt atletisk design, hvilket har betydet, at den er blevet favorit hos mange cykelryttere. Den er udviklet med et luft stødabsorberende center på de bagerste …
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sadlen fra Bike Attitude er produceret i et særligt atletisk design, hvilket har betydet, at den er blevet favorit hos mange cykelryttere. Den er udviklet med et luft stødabsorberende center på de bagerste dele af sadlen, dette skaber en fantastisk stødabsorbering samtidig med at skader af hofterne minimeres, Yderligere er der et hul i midten af sadlens længderetning, dette aflaster de mere følsomme organer samt giver kølende luftstrømninger.

Anvendelse
Denne sadel er velegnet til alle tricykler, racercykler og mountainbike, da sadlen er udviklet med et luft stødabsorberende center på de bageste dele, dette gør den særdeles velegnet til brug på ujævne veje eller underlag og specielt lange cykelture. Denne sadels understel er udviklet med runde rør, hvilket betyder, at den kan passe i alle sadelpinde med slæde, disse kaldes også for patentsadelpinde, dermed kan sadlen monteres direkte på sadelpinden uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer

  • Bredde: 14,5,0 cm.
  • Længde: 27,5 cm.
  • Vægt: 360 gram.
  • Farve: Sort og rød
  • Køn: Herre/dame
  • Siddeben bredde: 110 - 125 mm.
  • Komfort: Luft stødabsorberende center bagerst og hul i midten af længderetningen
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde Chrom molybdæn

Montering
Sport GSS er produceret med runde rør, som passer i alle sadelpinde med slæde, dette kaldes også for patentsadelpinde, på den måde kan sadlen monteres direkte på sadelpinden uden brug af ekstra beslag. Til montering af sadlen skal der som regel anvendes en unbrako nøgle på 6 mm. til fastspænding af sadlen, dette afhænger af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Bike Attitudes sadel har en særdeles høj kvalitet, som ligger i en fornuftig prisleje, hvor du får meget for pengene. Herudover får du en sadel med et smart design og detaljer med stødabsorberende effekter, som har til hensigt, at beskytte hofter og de lidt mere ædle organer.

19-03-2018
Rigtig fin sadel til pengene. Revnen hen midt over sadlen gør at der ikke er tryk på mellemkødet under cyklingen.