3 anmeldelser
Cykelsadlen fra Bike Attitude henvender sig både til herrer og damer. Formen på sadlen er velegnet til cyklister, der gerne vil have en super god komfort, men samtidig ønsker at bevare det sporty look på cyklen. Sadlens polst…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Cykelsadlen fra Bike Attitude henvender sig både til herrer og damer. Formen på sadlen er velegnet til cyklister, der gerne vil have en super god komfort, men samtidig ønsker at bevare det sporty look på cyklen. Sadlens polstring er med gel, som giver en rigtig god stødabsorbering. Over- og underdelen på sædet er afsluttet med en hård plastdel på undersiden, som sørger for at holde sammen på de to dele, og dermed give en perfekt afslutning.

Anvendelse
Sadlen kan anvendes på alle typer cykler, men henvender sig primært til cykeltyper som citybikes og sportscykler. Sadlen leveres uden beslag, og dette beslag skal derfor tilkøbes, hvis cyklen har en sadelpind med rund afslutning; se under anbefalede produkter. Er cyklen derimod med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpind, så kan sadlen direkte monteres på cyklen uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer

  • Bredde: 16,7 cm
  • Længde: 26,8 cm
  • Vægt: 500 gram
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 100 - 115 mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen sælges uden beslag, men dette kan tilkøbes, hvis cyklen har en sadelpind med rund afslutning, se under anbefalede produkter. Har cyklen derimod en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpind, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at kunne montere sadlen skal der anvendes en unbrako nøgle på 6 mm., for at spænde sadlen fast men det afhænger af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne sadel kræver ikke meget, men kan med lethed tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden anbefales, at man efterspænder bespændingen efter noget tid.

EAN: 4714150549178

29-11-2018
Super lækker saddel. Er meget tilfreds og kan varmt anbefales.
03-01-2018
Dejlig bød som lovet.
14-05-2017
Rigtig god cykel sadel. Er meget tilfreds med den. God comfort.