Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Bike Attitude cykelsadel får du et super fedt sporty look på cyklen, hvor komforten i sadlen stadigvæk bevares, den er designet med en blød og komfortabel polstring, som giver en god st&osla…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 129,00 Før 99,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Bike Attitude cykelsadel får du et super fedt sporty look på cyklen, hvor komforten i sadlen stadigvæk bevares, den er designet med en blød og komfortabel polstring, som giver en god stødabsorbering. Sadlen er afsluttet med hård plast på undersiden af sadlen, dette sørger for at holde sammen på sadlens over- og underdel, hvilket giver en god afslutning.

Anvendelse
Sadlen kan anvendes på alle typer cykler, men henvender sig primært til kvinder og cykler som citybikes og sportscykler. Polstringen på Bike Attitude cykelsadlen er stødabsorberende. Der leveres ikke beslag med til denne sadel, men dette kan tilkøbes, hvis man har en cykel, som har en sadelpind med rund afslutning; dette kan du finde under anbefalede produkter. Hvis cyklen er udstyret med en sadelpind med slæde, også kaldet for en patentsadelpind, så er det ikke nødvendigt med beslag, da sadlen kan monteres uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 17 cm.
  • Længde: 25 cm.
  • Vægt: 425 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Dame
  • Siddeben bredde: 110 - 130 mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Hvis man har en cykel med en sadelpind, som har en rund afslutning, er det nødvendigt at købe beslag med til sadlen, da sadlen leveres uden beslag; du kan finde beslaget under anbefalede produkter. Hvis din cykel derimod har en sadelpind med slæde, også kaldet for patentsadelpinde, så kan sadlen monteres uden brug af ekstra beslag. For at montere sadlen skal der oftest anvendes en unbrako nøgle på 6 mm., for at spænde sadlen fast, dette afhænger dog af, hvilken sadelpind, der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af sadlen er meget høj, og hvor brugerens komfort og produktets holdbarhed har været meget i fokus.

Vedligeholdelse
Der ikke anbefales nogen vedligeholdelse af denne cykelsadel, der med nød dog kan tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være nødvendigt at efterspænde slædebespændingen efter noget tid således, at man får en optimal stilling på sadlen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.