Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Optica Relaxed er Selle Royals svar på den perfekte sadel til afslappet brug. Udover det stilfulde udseende, besidder denne unisex sadel mange anvendelige egenskaber, specielt når vi snakker komfort. RVL teknologi…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Optica Relaxed er Selle Royals svar på den perfekte sadel til afslappet brug. Udover det stilfulde udseende, besidder denne unisex sadel mange anvendelige egenskaber, specielt når vi snakker komfort. RVL teknologien forsegler sædet med sine vandafvisende egenskaber. Sadlen er fremstillet med 3D gele polstring, som sikrer trykaflastning i skridtet, uanset om det er en mand eller kvinder der anvender sadlen.

Anvendelse
Sadlen bruges til shoppingcykler og citybikes. Med Optica modellen sidder man oprejst i 90 grader, og det integrerede clip-system, som er placeret bag på sadlen, giver dig mulighed for nemt at vedhæfte en lygte eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Længde: 253 mm
  • Bredde: 217 mm
  • Vægt: 581 gram
  • Vandtæ
  • Unisex
  • RVL teknologi
  • Royal Vacuum Light
  • Integreret clip-system

Montering
Sadlen kan monteres på alle sadelpinde med slæde som bespændingsform, hvilket ses på langt de fleste sadelpinde. Det er sadelpinden, der afgør, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen, men i mange tilfælde vil du få brug på en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Denne sadel fra Selle Royal er af god kvalitet. De bagerste elastomer sørger for yderligere stødabsorbering under cykling, hvor Royal Vacuum Light, er med til at gøre sadlen 20% lettere end andre sadler af samme type.

Vedligeholdelse
Der kræves ingen større vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan med lethed tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være essentielt, at man efterspænder slædebespændingen ved lejlighed.

25-08-2019
Jeg syntes sadlen er meget ru, jeg syntes den skulle være mere glat, så var den nemmere at komme op på for ældre mennesker.