Selle Royal LookIn Relaxed er formet med ekstra bredde på bagsiden, hvilket giver høj komfort, samt optimal vægtfordeling til rytteren. Sadlen anvendes både til mænd og kvinder, og Royalgel™ polstringen mindsker trykstød med …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Selle Royal LookIn Relaxed er formet med ekstra bredde på bagsiden, hvilket giver høj komfort, samt optimal vægtfordeling til rytteren. Sadlen anvendes både til mænd og kvinder, og Royalgel™ polstringen mindsker trykstød med op til 40%. Unisex sadlen er udstyret med områder der beskytter sadlen mod skader ved styrt, hvilket er med til at forlænge levetiden.

Anvendelse
Sadlen er egnet til både mænd og kvinder, og anvendes primært af pendlere og fritidsryttere, siddende i en afslappet kørestilling. Med Relaxed modellen, sidder man oprejst i 90 grader. Sadlen har et integreret clip-system, som er placeret bag på sadlen, hvilket giver dig mulighed for nemt at vedhæfte en lygte eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Længde: 260 mm
  • Bredde: 228 mm
  • Vægt: 830 gram
  • Unisex
  • Royalgel™ polstring
  • Royal Vacuum Light
  • Integreret clip-system

Montering
Du kan montere denne sadel på alle sadelpinde med slæde som bespændingsform, hvilket ses på langt de fleste sadelpinde. Det er sadelpinden, der afgør, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen, men i mange tilfælde vil du få brug på en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
På denne Relaxed model, er sædet er op til 25 grader køligere i solskin end andre sadler. Dette er på grund af sadlens specielle overtræk, som er med til at reflektere sollyset. Yderligere får du her en utrolig behagelig og vandafvisende sadel, som er perfekt til citybiken eller shoppingcyklen. Royal Vacuum Light gør at sadlen er 20% lettere end andre sadler i samme kategori.

Vedligeholdelse
Denne smarte cykelsadel kræver ingen vedligeholdelse som sådan, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt at efterspænde slædebespændingen ved lejlighed.

EAN: SR5236DE3A09188

Ingen anmeldelser af dette produkt.