Denne Selle Royal Look IN Moderate sadel, er designet specielt til mænd, og henvender sig til fritidsryttere og pendlere. Sadlen er vandafvisende, og Royalgel™ polstringen reducerer omfanget af trykstød med op til 40%. Yderme…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 379,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Selle Royal Look IN Moderate sadel, er designet specielt til mænd, og henvender sig til fritidsryttere og pendlere. Sadlen er vandafvisende, og Royalgel™ polstringen reducerer omfanget af trykstød med op til 40%. Ydermere er denne sadel udstyret med beskyttende områder på dens sider, for at forhindre ridser og skader ved styrt.

Anvendelse
Denne model tilbyder ved hjælp af optimal vægtfordeling, høj komfort for pendlere og fritidsryttere. Med denne Moderate model sidder man oprejst i 60 grader. Sadlen har et integreret clip-system, som er placeret bag på sadlen, hvilket giver dig mulighed for nemt at vedhæfte en lygte eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Længde: 282 mm
  • Bredde: 185 mm
  • Vægt: 555 g
  • Vandtæt
  • Royalgel™ polstring
  • Royal Vacuum Light
  • Integreret clip-system

Montering
Denne sadel kan monteres på alle sadelpinde med slæde som bespændingsform, hvilket ses på langt de fleste sadelpinde. Det er sadelpinden, der afgør, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen, men i mange tilfælde vil du få brug på en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Sadlen er produceret således, at det specielle overtræk reflekterer sollyset, og derved gør sædet op til 25 grader køligere i solskin end andre sadler. Sadlen besidder vandresistente egenskaber, takket være Royal Vacuum Light, som er en Selle Royal teknologi, der forsegler sadlen 100%, og gør den 20% lettere end andre sadler i samme kategori.

Vedligeholdelse
Det er ikke mange kræfter der skal bruges på vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan nemt tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være optimalt at efterspænde slædebespændingen efter noget tid.

EAN: SR5235HE3A09188

Ingen anmeldelser af dette produkt.