Her får du en virkelig behagelig eZone sadel fra Selle Royal. Sadlen er særligt udviklet til brug på el-cykler. Det vil bl.a. sige, at cykelsadlen er lavet med eFit. Et design der forhindrer dig i at glide bagud på sadlen, nå…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 629,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en virkelig behagelig eZone sadel fra Selle Royal. Sadlen er særligt udviklet til brug på el-cykler. Det vil bl.a. sige, at cykelsadlen er lavet med eFit. Et design der forhindrer dig i at glide bagud på sadlen, når du fx starter med at cykle. Derudover Selle Royal givet sadlen en såkaldt acceleration kontrol. Det vil sige, at sadlens "vinger" er designet til at give dig bedre kontrol og øget balance. Hvis du er vant til at køre el-cykel ved du også, at mange sadler til el-cykler ikke kan holde til, at man hanker op i sadlen for at flytte cyklen på plads, når man f.eks. parkerer. For at undgå dette problem, har Selle Royal forsynet denne eZone sadel med et integreret eGrip - et forstærket greb, der er placeret under sadlen og gør det nemt at  manøvre rundt på din cykel.

Anvendelse
Sadlen er specielt designet til el-cykler for både herrer og damer. Denne Moderate-model af eZone-sadlen sørger for, at du sidder oprejst i en 60 graders vinkel, når du cykler. Sadlen er med 3D SkinGel teknologi, som er et funktionelt design, som garanterer dig bedre komfort, sikkerhed og kontrol.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Designet til E-bikes
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 170 mm
  • Vægt: 470 gram
  • Siddeposition: 60 grader
  • 3D SkinGel
  • Acceleration kontrol
  • eFit Design
  • eGrip

Montering
Du kan montere denne sadel på alle sadelpinde med slæde som bespændingsform, hvilket ses på langt de fleste sadelpinde. Det er sadelpinden, der afgør, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen, men i mange tilfælde vil du få brug på en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Dette sæde fra Selle Royal er med sin 3D teknologi sikker på, at kunne give dig bedre komfort, sikkerhed, samt kontrol under cykelturen. Desuden er sadlen udstyret med eGrip, som er et forstærket håndtag -  specielt udviklet til de tunge el-cykler.

Vedligeholdelse
En gennemgående vedligeholdelse af denne sadel er ikke nødvendig, da man blot kan tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden også være godt at efterspænde slædebespændingen ved lejlighed således, at man opretholder en optimal stilling på sadlen.

EAN: 8021890457097

Ingen anmeldelser af dette produkt.