Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Selle Italia har udviklet den mest komfortable og ventilerende saddel, der tilbyder den største præstationsevne til rytteren på E-cykel. Cykelsadlen er overtrukket med Fibra-Tek Mokka, der er en funktionel …
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Selle Italia har udviklet den mest komfortable og ventilerende saddel, der tilbyder den største præstationsevne til rytteren på E-cykel. Cykelsadlen er overtrukket med Fibra-Tek Mokka, der er en funktionel og smart mikrofiber, som sørger for en komfortabel saddel med lang holdbarhed. Superflow tilbyder en større ventilation i sadlen, mens der samtidig bliver taget lidt af trykket på bækkenet. Specielt ved denne kvalitetssadel er, at der er installeret Climb Control i sadlen, hvilket kommer til udtryk ved et ekstra forhøjning bagved, så den optimale positur altid bibeholdes på sadlen. Cykelsadlen er desuden designet ned i en lav vægt med Maganese Rail, hvilket er et understel i meget lav vægt.

Anvendelse
X-Land E-Bike Superflow fra Selle Italia tilbyder den absolut højeste funktionalitet på en elektrisk cykel, hvor en høj fart kræves. Cykelsadlen kan benyttes på alle e-cykler, hvor der er en slæde bespænding. Sadlen har runde rør på 7mm som understel.

Specifikationer

  • Model: X-Land E-bike
  • Farve: Sort
  • Vægt: 275 gram
  • Længde: 268 mm
  • Bredde: 148 mm
  • Køn: Unisex
  • Designet til elcykler
  • Overflademateriale: Syntetisk
  • idmatch: L3
  • Superflow

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpin
de med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Montering
Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpin
de med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Montering
Denne sadel er ikke svær at montere, men kan nemt monteres på cykler med slæde bespænding. Her skal det kombineres med sadlens understel med runde rør på 7 mm. Cykelsadlen kan dog også bruges på sadelpinde med en rund afslutning. Her skal der dog tilkøbes et beslag.

Kvalitetsniveau
Selle Italia leverer kvalitetsprodukter til en god pris, hvor komfort og funktionalitet er kombineret på højt niveau. Dette kommer til udtryk med deres nøje valg af materialer og nytænkende teknologier, hvor amatører og professionelle bliver tilgodeset. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Selle Italia.

Vedligeholdelse
Denne cykelsadel kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.