Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
FLX Man Gel Flow fra Selle Italia er en blød og komfortabel sadel, der er bygget med Flow-teknologi og har en glimrende gel-polstring. Sadlens anatomiske udskæring er med til at give et komfortabelt ridt og de re…
Læs mere
Vejl.: 335,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

FLX Man Gel Flow fra Selle Italia er en blød og komfortabel sadel, der er bygget med Flow-teknologi og har en glimrende gel-polstring. Sadlens anatomiske udskæring er med til at give et komfortabelt ridt og de reflekterende detaljer sørger for, at du bliver set i trafikken. Understellet og betrækket er lavet i holdbare og solide materialer.

Anvendelse
Her får du en herre-sadel der er særligt udviklet til brug på hverdagscykler som du bruger til daglige pendlerture - f.eks. til og fra arbejde. Sadlen giver dig den nødvendige støtte og komfort til at gøre disse ture til behagelige oplevelser. Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Specifikationer

  • Kategori: Trekking. Daglig kørsel/medium lange distancer
  • Vægt: 426 gram
  • Stel: FeC Alloy
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 160 mm
  • Farve: Sort HighViz

Montering
En montering af denne sportssadel kan finde sted ud fra den præmis, at sadelpinden er udstyret med et beslag til slædebespænding. Hvis dette er tilfældet, kan man blot glide cykelsadlen på bespændingen og efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis det ikke er tilfældet, kan man hurtigt tilkøbe et beslag af denne slags.

Kvalitetsniveau
Når du vælger en sadel fra Selle Italia kan du være sikker på at få god kvalitet til en fordelagtig pris. Høj komfort er med til at sørge for en god køreoplevelse, hvilket FLX Man sadlen lige netop er med til at skabe.

Vedligeholdelse
Du kan tørre sadlen over med en fugtig klud efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.