Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Fra Selle Italia får du her en god sadel til hverdagsbrug og mellemlange cykelture. Sadlen er lavet med Superflow-teknologi og er dobbelt polstret med variabel massefylde, hvilket giver unisex-sadlen en enestående…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 360,00 Før 279,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Fra Selle Italia får du her en god sadel til hverdagsbrug og mellemlange cykelture. Sadlen er lavet med Superflow-teknologi og er dobbelt polstret med variabel massefylde, hvilket giver unisex-sadlen en enestående komfort. Betrækket er lavet i slidstærke og holdbare materialer.

Anvendelse
FLX Gel Superflow-sadlen er designet til dig der kører mellemlange distancer. Sadlen giver dig den støtte og komfort du har brug for efter flere timer i sadlen, hvilket bl.a. opnås via den anatomisk korrekte udskæring, der mindsker presset på udsatte steder og gør sadlen mere fleksibel. Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Specifikationer

  • Kategori: Trekking. Daglig kørsel/medium lange distancer
  • Vægt: 406 gram
  • Stel: FeC Alloy
  • Længde: 270 mm
  • Bredde: 160 mm
  • Farve: Sort HighViz
  • Unisex

Montering
Montering af denne cykelsadel kan blot foregå ved, at man glider sadlen på sadelpinden og derefter efterspænder slædebespændingen med en unbrakonøgle. Dette kræver dog, at sadelpinden allerede har påmonteret et beslag til slædebespænding. Hvis dette ikke haves, kan man tilkøbe sådan et beslag.

Kvalitetsniveau
Når du vælger en sadel fra Selle Italia kan du være sikker på at få god kvalitet til en fordelagtig pris. Høj komfort er med til at sørge for en god køreoplevelse, hvilket FLX Man sadlen lige netop er med til at skabe.

Vedligeholdelse
Du kan tørre sadlen over med en fugtig klud efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.