Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Zeta Comfort Gel sadel fra Selle Italia er, som navnet antyder, yderst komfortabel. Dens affjedring er super og giver dig sammen med gelpolstringen et højt komfortniveau og en glimrende køreoplevelse. Der …
Læs mere
Vejl.: 335,00
DKK 269,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Zeta Comfort Gel sadel fra Selle Italia er, som navnet antyder, yderst komfortabel. Dens affjedring er super og giver dig sammen med gelpolstringen et højt komfortniveau og en glimrende køreoplevelse. Der er desuden reflekterende områder, så du bedre ses i trafikken.

Anvendelse
Selle Italia har udviklet denne sadel til dig der dagligt bruger din cykel til at pendle mellem arbejde, skole og hjem. Sadlen er derfor gjort så komfortabel som mulig med blød polstring og god affjedring. Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Specifikationer

  • Kategori: City. Urban og by – kørsel med stil og komfort
  • Vægt: 693 gram
  • Stel: FeC Alloy
  • Længde: 258 mm
  • Bredde: 233 mm
  • Farve: Sort HighViz
  • Unisex

Montering
En montering af denne sadel kan nemt foregå under visse forudsætninger. Det kræver nemlig, at man har en sadelpind med påmonteret beslag til slædebespænding. Hvis dette er tilfældet, kan man nemt blot glide sadlen på og efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man tilkøbe et beslag af denne slags.

Kvalitetsniveau
Når du vælger en sadel fra Selle Italia kan du være sikker på at få god kvalitet til en fordelagtig pris. Høj komfort er med til at sørge for en god køreoplevelse, hvilket FLX Man sadlen lige netop er med til at skabe.

Vedligeholdelse
Du kan tørre sadlen over med en fugtig klud efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.