Med sit sporty look er denne cykelsadel fra OnGear med til at give din cykel et lækkert look. Samtidig får du også god siddekomfort, da sadlen har en blød og komfortabel polstring, der giver god stødabsorbering. Både over- og…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med sit sporty look er denne cykelsadel fra OnGear med til at give din cykel et lækkert look. Samtidig får du også god siddekomfort, da sadlen har en blød og komfortabel polstring, der giver god stødabsorbering. Både over- og underdelen af sadlen er afsluttet med en hård plastdel, der holder sammen på de to dele og samtidigt giver et lækkert look.

Anvendelse
Du kan bruge denne sadel på alle cykel-typer, men er primært designet til herre-cykler inden for kategorierne citybikes og sportscykler. Cykelsadlen fra OnGear har en god polstring der er  stødabsorberende. Vær opmærksom på, at sadlen leveres uden beslag, som derfor skal tilkøbes, hvis din cykels sadelpind har rund afslutning. Under anbefalede produkter kan du finde de nødvendige beslag mm. Hvis du har en cykel med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 15 cm.
  • Længde: 26 cm.
  • Vægt: 395 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Herre
  • Siddeben bredde: 100 - 110mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen er uden beslag og dette beslag skal derfor tilkøbes, hvis man har en cykel med en sadelpind med rund afslutning, se under anbefalede produkter. Er cyklen med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at montere denne sadel skal der typisk anvendes en unbrako nøgle på 6 mm. for at spænde sadlen fast, men det afhænger lidt af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Denne cykelsadel kan ikke kræves megen vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være godt at efterspænde slædebespændingen efter noget tid.

EAN: 5712934010523

Ingen anmeldelser af dette produkt.