Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne lille fikse sadel fra Brooks giver dig det bedste af det bedste inden for sadler. Den er fremstillet i økologisk bomuld og naturgummi med et carbonstel, som giver sadlen en ekstra lethed, hvor der ikke er gå…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 1749,00 Før 1199,00
DKK 999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne lille fikse sadel fra Brooks giver dig det bedste af det bedste inden for sadler. Den er fremstillet i økologisk bomuld og naturgummi med et carbonstel, som giver sadlen en ekstra lethed, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten og levetiden. Denne sadel er i en attraktiv sort farve, der vil klæde alle sports- og racercykler.

Anvendelse
Sadlen er perfekt til dig, der godt kan lide at køre længere ture på din sports- eller racercykel. Den sikrer en god komfort i form af sin fremstilling og lethed til konkurrenceryttere såvel som motionister. Med denne sadel er du sikret at sidde behageligt på hele din cykeltur.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Naturgummi og økologisk bomuld
  • Mål: L: 275 mm. B: 158 mm. H: 52 mm.
  • Vægt: 310 gram
  • Model: C13
  • Vedligeholdelsesfri

Montering
Montering af denne cykelsadel kræver blot, at man har en sadelpind hvor et beslag til slædebespændingen er påmonteret. Når dette er tilfældet, kan man blot vælge at glide sadlen på sadelpinden og derefter efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis man derimod ikke har en sadelpind med dette beslag, kan man tilkøbe et beslag af denne slags.

Kvalitetsniveau
Med en cambiumsadel fremstillet i naturgummi og økologisk bomuld får du kun det bedste af det bedste. For at forstærke sadlen er der lagt et tyndt lag af strukturel tekstil uden over. Det giver ekstra modstandsdygtighed og forlænger levealderen. Dertil er sadlen designet til at følge rytternes bevægelser for at give ekstra komfort.

Vedligeholdelse
Denne sadlen kræver ingen form for vedligeholdelse og er vandtæt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.