Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne City/Sport cykelsadel fra Bike Attitude får du rigtig god komfort. Siddekomforten er nemlig i top, da sadlen er polstret med gel. Sadlen har et smart, sporty look og glimrende stødabsorbering. Sadlens o…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne City/Sport cykelsadel fra Bike Attitude får du rigtig god komfort. Siddekomforten er nemlig i top, da sadlen er polstret med gel. Sadlen har et smart, sporty look og glimrende stødabsorbering. Sadlens over- og underdel er afsluttet med en hård plastdel på undersiden, der holder sammen på de to dele og giver en perfekt afslutning.

Anvendelse
Denne sadel kan anvendes på alle cykel-typer, men henvender sig primært til herrecykler og cykeltyper som citybikes og sportscykler. Bike Attitude cykelsadlen har en god stødabsorberende polstring. Sadlen leveres uden beslag. Du skal derfor tilkøbe beslag separat, hvis du har en cykel med sadelpind, som har rund afslutning. Se under anbefalede produkter. Hvis du har en cykel med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 15 cm.
  • Længde: 27 cm.
  • Vægt: 380 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Herre
  • Siddeben bredde: 100 - 110mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen er uden beslag og dette beslag skal derfor tilkøbes, hvis man har en cykel med en sadelpind med rund afslutning, se under anbefalede produkter. Er cyklen med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at montere denne sadel skal der typisk anvendes en unbrako nøgle på 6 mm. for at spænde sadlen fast, men det afhænger lidt af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Der bør ikke ske nogen stor vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. I dette forløb bør man også efterspænde slædebespændingen ved lejlighed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.