Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Atredo-sadel er komforten kommet i fokus. Sadlen har nemlig en blød polstring samt mini-elastomer bagerst på sadlen, hvilket giver en glimrende stødabsorbering, god komfort og dermed en dejlig …
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 179,00 Før 129,00
DKK 109,00
Ikke på lager
Forventet: 25/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Atredo-sadel er komforten kommet i fokus. Sadlen har nemlig en blød polstring samt mini-elastomer bagerst på sadlen, hvilket giver en glimrende stødabsorbering, god komfort og dermed en dejlig cykeloplevelse. Det klassiske sorte look, passer til praktisk talt alle cykler på markedet.

Anvendelse
Sadlen passer på stort set alle cykeltyper, men henvender sig primært til shoppingcykler, citybikes og andre cykler, hvor der skal være fokus på god komfort fremfor et smalt og let design. Sadlen kommer med beslag, så den er nem at montere på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. Atredo-sadlen kan dermed anvendes på praktisk talt alle traditionelle cykler, der findes på det danske marked.

Specifikationer:

  • Bredde: 20 cm.
  • Længde: 24,5 cm.
  • Vægt: 830 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 110 - 140mm
  • Komfort: Blød polstring Gel indlæg
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen har runde rør som understel, og der er monteret beslag på sadlen, således at den kan anvendes på sadelpinde med rund slutning eller sadelpinde med slæde også kalde patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler. For at montere denne sadel skal der anvendes en 13 mm. gaffelnøgle til sadelpinde med rund afslutning; og til sadelpinde med slæde er det ikke nødvendigt at anvende beslaget men sadlen monteres direkte i slæden, og her er det typisk en 6 mm. unbrakonøgle, der passer til at spænde sadlen fast.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed. Overdelen er skabt i mikrofiber, og dermed får du en yderst komfortabel sadel.

Vedligeholdelse
En cykelsadel som denne kræver ikke megen tid på vedligeholdelse, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være for det bedste, hvis man efterspænder slædebespændingen ved lejlighed.

20-08-2019
Lynhurtig levering. Sadlen er meget behagelig og passer perfekt til min citybike.
10-06-2019
27-04-2019
Super hurtig levering, samt en rigtig god pris