Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Denne cykelsadel fra Atredo er, takket være sin bløde polstring og ekstra bredde, super komfortabel. Sad bredde. Bagerst på sadlen er der mini elastomer, som giver god stødabsorbering og ekstra god…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne cykelsadel fra Atredo er, takket være sin bløde polstring og ekstra bredde, super komfortabel. Sad bredde. Bagerst på sadlen er der mini elastomer, som giver god stødabsorbering og ekstra god komfort.

Anvendelse
Sadlen fra Atredo passer på alle typer cykler, men den egner sig bedst til shoppingcykler, citybikes og andre cykler, hvor komfort er vigtigere end et smalt let design. Der er monteret beslag på sadlen, så den både kan monteres på sadelpinde med rund afslutning og sadelpinde med slæde, også kaldet patentsadelpinde. Det gør sadlen utrolig alsidig idet den kan monteres på alle traditionelle cykler på det danske marked.

Specifikationer

  • Bredde: 21 cm.
  • Længde: 24,5 cm.
  • Vægt: 770 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Siddeben bredde: 110 - 140 mm.
  • Komfort: Blød polstring Gel indlæg
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen er med runde rør som understel, og der er monteret beslag på sadlen, således at den kan anvendes på sadelpinde med rund afslutning eller sadelpinde med slæde, også kaldet patentsadelpinde. Den kan dermed anvendes på alle traditionelle cykler på det danske marked. For at montere denne sadel, skal der anvendes 13 mm. gaffelnøgle til sadelpinde med rund afslutning, til sadelpinde med slæde er det ikke nødvendigt at anvende beslaget, men sadlen monteres direkte i slæden, og her er det typisk en 6 mm. unbrako nøgle, der passer til at spænde sadlen fast.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Der findes ikke nogen rigtig vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være perfekt at efterspænde slædebespændingen ved lejlighed.

08-09-2019
Har ikke modtaget sadlen den var ikke i kassen. Men de andre varer er iorden 👍 😊
07-06-2019
10-07-2018
Sadler er ikke så lang, så jeg føler at jeg let glider af sadlen. Vil ikke anbefale den til andre.
15-05-2018