Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Garda Lady Gel Flow er en behagelig og komfortabel damesadel fra Selle Italia. Sadlens gel-polstring og anatomisk korrekte udskæring er med til at give dig et blødt og komfortabelt ridt. Betrækket er af typ…
Læs mere
Tilbudet udløber 17-11-2019
Vejl.: 355,00 Før 299,00
DKK 269,00
Ikke på lager
Forventet: 01/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Garda Lady Gel Flow er en behagelig og komfortabel damesadel fra Selle Italia. Sadlens gel-polstring og anatomisk korrekte udskæring er med til at give dig et blødt og komfortabelt ridt. Betrækket er af typen "soft touch" og forsynet med reflekstryk, så du kan færdes mere sikkert i trafikken. Understellet er lavet af fleksible men robuste materialer, der holder længe.

Anvendelse
Denne sadel er skabt til hverdagskørsel. Designet sikrer, at din daglige cykeltur bliver behagelig og komfortabel. Sadlen har runde 7mm rør som understel og passer til alle typer sadelpinde med slæde bespænding. Kan også anvendes til sadelpinde med rund afslutning, dog skal der her tilkøbes et beslag.

Specifikationer

  • Kategori: Trekking. Daglig kørsel/medium lange distancer
  • Vægt: 501 gram
  • Stel: FeC Alloy
  • Længde: 255 mm
  • Bredde: 172 mm
  • Farve: Sort HighViz

Montering
En montering af denne cykelsadel kræver ikke mange forudsætninger, men blot at sadelpinden er udstyret med et beslag til slædebespænding. Hvis sadelpinden er udstyret med dette, kan man blot glide sadlen på og efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis sadelpinden ikke er udstyret med et beslag af denne slags, kan man nemt og hurtigt tilkøbe sådan et beslag.

Kvalitetsniveau
Når du vælger en sadel fra Selle Italia kan du være sikker på at få god kvalitet til en fordelagtig pris. Høj komfort er med til at sørge for en god køreoplevelse, hvilket FLX Man sadlen lige netop er med til at skabe.

Vedligeholdelse
Du kan tørre sadlen over med en fugtig klud efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.