Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
5 anmeldelser
Sadel fra Point som er velegnet til almindelig damecykler. Sadlen er med en god og blød stødabsorberende polstring, som giver en god komfort og en bred støtte. Cykelsadlen er desuden lavet i et flot og st…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sadel fra Point som er velegnet til almindelig damecykler. Sadlen er med en god og blød stødabsorberende polstring, som giver en god komfort og en bred støtte. Cykelsadlen er desuden lavet i et flot og stilrent design, der kan yde god æstetik til resten af din cykel.

Anvendelse
Denne retrosadel fra Point giver solide forudsætninger for en ordentlig og optimal kørsel på din cykel i trafikken. Sadlen kan benyttes på alle typer af cykler, hvor den vil komme til at sidde godt og funktionelt på sadelpinden. Anbefalet kørestilling hvor man sidder i en oprejst stilling på ca. 90 grader.

Specifikationer

  • Længde 262 mm
  • Bredde 198 mm
  • Leveres uden beslag
  • Stål understel
  • Farve: Brun med lys side bagerst i siderne
  • Vægt ca. 548 gram

Montering
En montering af denne retrosadel kan ikke give mange problemer, og kan nemt foregå under visse omstændigheder. Det kræver af sadelpinden, at der er påmonteret et beslag til slædebespænding således, at man blot skal glide sadlen på og efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis dette derimod ikke er tilfældet, kan man nemt tilkøbe et beslag af denne slags.

Kvalitetsniveau
Point har skabt sig et solidt navn ved, at kunne tilbyde en lang række produkter, der alle kan tilbyde komfort og funktionalitet til kunden. Dermed kan man som bruger aldrig blive taget med bukserne nede, og man kan tilkøbe sig funktionalitet til ingen penge. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

Vedligeholdelse
Der kan ingen vedligeholdelse kræves af denne cykelsadel, men man kan sagtens tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Derudover kan også blive nødvendigt, at man efterspænder slædebespændingen efter noget tid.

23-12-2018
God kvalitet til prisen .
25-01-2017
Alt var det skulle være
05-01-2015
en behagelig oplevelse
27-10-2014
Fin saddel, der svarede helt til forventningen og med hurtig levering
08-07-2014
Super service og hurtig levering