2 anmeldelser
Bike Attitude tilbyder brugeren en enorm komfort til bagdelen med denne cykelsadel, hvor en polstring af mikrofiber i overdelen giver en god temperaturregulering til bagdelen, mens en gel polstring sørger for en behagelig sti…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Bike Attitude tilbyder brugeren en enorm komfort til bagdelen med denne cykelsadel, hvor en polstring af mikrofiber i overdelen giver en god temperaturregulering til bagdelen, mens en gel polstring sørger for en behagelig stilling igennem hele køreturen. Der er desuden placeret minielastomer bagerst på sadlen således, at der præsenteres en ydeligere stødabsorbering og komfort.

Anvendelse
Denne smarte damesadel fra Bike Attitude giver brugeren de rette omstændigheder for en sikker og komfortabel kørsel i trafikken. Cykelsadlen kan anvendes på alle slags cykler, hvor den vil vise sig yderst komfortabel og funktionel på sadelpinden.

Specifikationer

  • Bredde: 16,9 cm.
  • Længde: 24,8 cm.
  • Vægt: 480 gram
  • Farve: Sort
  • Køn: Unisex
  • Komfort: Gel polstring
  • Overdel: Mikrofiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Denne damesadel kan nemt monteres på din sadelpind med de rette forudsætninger. Det kræver nemlig, at sadelpinden er udstyret med et beslag til slædebespænding. Hvis dette er tilfældet, kan man nemt glide sadlen på beslaget, for derefter at efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis man derimod ikke har en sadelpind med sådan et beslag påmonteret, kan det nemt tilkøbes.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude tilbyder brugeren en stor komfort ved, at have en bred vifte af produkter, der alle kan tilfredsstille kunden på bedste vis. Produkterne er produceret med komfort og funktionalitet som forudsætninger, hvor de endda bliver tilbudt i en god pris. Dermed kan alle være med i opløbet, og man kan som kunde være tryg ved at købe produkter fra Bike Attitude.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne cykelsadel kan kun ske ved, at man tørrer en fugtig klud over sadlen ved skidt og snavs. Det kan desuden være til anbefaling, at man efterspænder slædebespændingen ved lejlighed.

EAN: 4714150549321

22-01-2017
25-09-2014
Lever op til forventningerne.