Denne OnGear damesadel giver din cykel et super fedt sporty look og dig god komfort. Cykelsadlen har nemlig en dejlig blød og komfortabel polstring, der giver god stødabsorbering. Sadlen er afsluttet med hård plast på undersi…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 109,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne OnGear damesadel giver din cykel et super fedt sporty look og dig god komfort. Cykelsadlen har nemlig en dejlig blød og komfortabel polstring, der giver god stødabsorbering. Sadlen er afsluttet med hård plast på undersiden af sadlen, dette sørger for at holde sammen på sadlens over- og underdel, hvilket giver en god afslutning.

Anvendelse
OnGear-sadlen passer på alle typer af cykler, men henvender sig primært til damecykler inden for kategorierne citybikes og sportscykler. Sadlens polstring er stødabsorberende og behagelig. Vær opmærksom på, at du ikke får beslag med til denne sadel. De kan dog tilkøbes, hvis du har en cykel med en sadelpind med rund afslutning. Du kan finde beslag under de anbefalede produkter. Hvis din cykel er udstyret med en sadelpind med slæde, også kaldet for en patentsadelpind, behøver du ikke anvende beslag, da sadlen kan monteres uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 17 cm.
  • Længde: 25 cm.
  • Vægt: 425 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Dame
  • Siddeben bredde: 110 - 130 mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Hvis man har en cykel med en sadelpind, som har en rund afslutning, er det nødvendigt at købe beslag med til sadlen, da sadlen leveres uden beslag; du kan finde beslaget under anbefalede produkter. Hvis din cykel derimod har en sadelpind med slæde, også kaldet for patentsadelpinde, så kan sadlen monteres uden brug af ekstra beslag. For at montere sadlen skal der oftest anvendes en unbrako nøgle på 6 mm., for at spænde sadlen fast, dette afhænger dog af, hvilken sadelpind, der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af sadlen er meget høj, og hvor brugerens komfort og produktets holdbarhed har været meget i fokus.

Vedligeholdelse
Denne smarte sadel overlader ikke megen til vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være i orden, hvis man efterspænder slædebespændingen efter noget tid.

EAN: 5712934010530

Ingen anmeldelser af dette produkt.