1 anmeldelser
En optimal sportssadel gives her til børn, der har brug for en ordentlig komfort og funktionalitet på deres cykel. Sportssadlen er lavet i et behageligt materiale, der gør sadlen komfortabel at sidde på, mens den også er tilb…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 85,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

En optimal sportssadel gives her til børn, der har brug for en ordentlig komfort og funktionalitet på deres cykel. Sportssadlen er lavet i et behageligt materiale, der gør sadlen komfortabel at sidde på, mens den også er tilbudt i et stilrent design, der kan passe sammen med resten af cyklen. Børnesadlen er desuden nem at montere på din sadelpind.

Anvendelse
Denne sportssadel til børn tilbyder gode forudsætninger til dit barn, så der kan dannes basis for, at resten af oplevelsen på cyklen bliver god. Børnesadlen kan anvendes til alle typer af cykler, hvor den kan virke funktionelt og smart på sadelpinden.

Specifikationer

  • Sadel til børn mellem 6 - 10 år
  • Længde: 25 cm.
  • Bredde bagerst: 14 cm.
  • Vægt: 400 gram.
  • Farve: Sort

Montering
En montering af denne sportssadel bliver ikke svær, men kan nemt og hurtigt foregå ved, at sadlen blot spændes på din sadelpind.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude giver mange muligheder for anvendelse med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er givet til brugeren, hvor en god pris også spiller ind. Dermed kan der være produkter til alle niveauer således, at man selv som nybegynder ikke bliver taget med bukserne nede.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne sadel kræver ikke meget, men kan med lethed tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4714150549390

12-09-2011
Ja - og den er så ikke til for store børn - med mindre de er vel polstrede. Knægten på 11 år klagede i hvert fald over manglende polster på sadlen ;-) Med en voksensadel var han fint kørende igen