Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her bliver der præsenteret en yderst funktionel og rummelig sadeltaske, der med sin store størrelse kan indeholde alle de nødvendige ting, der skal med på den gængse cykeltur. Sadeltasken er la…
Læs mere
Vejl.: 589,00
DKK 529,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Her bliver der præsenteret en yderst funktionel og rummelig sadeltaske, der med sin store størrelse kan indeholde alle de nødvendige ting, der skal med på den gængse cykeltur. Sadeltasken er lavet i et slidstærkt og reflekterende materiale således, at tasken nemt både kan ses i lys såvel som mørke. Komforten er stor i den her sadeltaske, hvor både en rulleåbning, velcrostropper og en justerbar adapter spiller ind.

Anvendelse
Saddle-bag Two High Visibility fra Ortlieb viser gode tendenser, der kan hjælpe med at optimere din cykeltur til bedre oplevelser. Sadeltasken kan benyttes på mange typer af cykler, herunder både racercykel og MTB. Sadeltasken kan desuden nemt justeres i sin montering ved sadelpinden således, at den sidder efter rytterens behov.

Specifikationer

  • Volumen: 4.1
  • Farve: Gul
  • Materiale: reflekterende PVC
  • Ingen udragende plastik dele indeni
  • Justerbart ved adapter
  • Velcro-strop kompatibel med sadelepinde med en diameter på op til 34.9 mm
  • Nemt at se i mørket

Montering
En montering af denne sadeltaske kan nemt foregå ud fra den præmis, at man allerede har tilkøbt en adapter fra Ortlieb. Derefter kan nemt bare klikkes på selve cyklen.

Kvalitetsniveau
Ortlieb har i mange år vist vejen frem med deres produkter, hvor kvaliteten har været oppe på sit absolut højeste. Her er komfort og funktionalitet blevet leveret lige i hænderne på brugeren, hvor solide tendenser er kommet igennem robuste materialer og innovative teknologier. Dette har tilbudt dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle bruger produkterne.

Vedligeholdelse
Man kan blot vælge at tørre sadeltasken over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.