Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Meget nyttig sadeltaske fra firmaet, Easydo, i et enkelt og smart design. Sadeltasken har med sin størrelse på 1,65 liter, plads mange af de nødvendige ting på turen. Taskens stof er lavet i et h&osl…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Før 139,00
DKK 125,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Meget nyttig sadeltaske fra firmaet, Easydo, i et enkelt og smart design. Sadeltasken har med sin størrelse på 1,65 liter, plads mange af de nødvendige ting på turen. Taskens stof er lavet i et højt vandafvisende materiale, og du er dermed sikker på, at dine medbragte ting aldrig våde. Sadeltasken er sort og designet med 3M refleksstriber, så du samtidig øger din trafiksikkerhed.

Anvendelse
Denne sadeltaske henvender sig til den kvalitetsbevidste cykelrytter, der søger efter en kvalitetsbestemt løsning til de ekstra ting, der kan være nyttige på cykelturen.

Specifikationer:

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 145 G
  • Medfølger: Klikbeslag til sadelpind 
  • Lukning: 2 stk lynlåse 
  • Mål:  96*158*107 mm

Montering
Montering af sadeltasken kan være ganske nemt. Der følger et klikbeslag med til tasken, der kan sætte den på plads. Når tasken klikkes på under sadlen, kan den nemt fastgøres ydeligere ved hjælp af en velcrostrop til sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for deres sadeltasker i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006496

Ingen anmeldelser af dette produkt.