Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Saddeltaske fra firmaet, Easydo, i et smart og simpelt design. Sadeltasken har plads til 1,25 liter, der giver plads til de nyttige ting på turen. Tasken er lavet i et højt vandafvisende materiale, men med til de…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Før 129,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Saddeltaske fra firmaet, Easydo, i et smart og simpelt design. Sadeltasken har plads til 1,25 liter, der giver plads til de nyttige ting på turen. Tasken er lavet i et højt vandafvisende materiale, men med til den medfølger også et regnovertræk, så du kan være helt sikker på at den holder tør. Tasken er sort og designet med 3M refleksstriber, så du samtidig øger din trafiksikkerhed.

Anvendelse
Sadeltasken henvender sig til cykelrytter, der har brug for en smart løsning til de ekstra ting, der skal med på turen. Tasken er et kvalitetsprodukt, og kan med sin størrelse indeholde en del ting.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 120 G
  • Medfølger: Klikbeslag til sadelpind 
  • Lukning: 2 stk lynlåse 
  • Mål:  89*158*76 mm

Montering
Montering af sadeltasken er meget nemt. Der følger et klikbeslag med til tasken, der kan sætte den på plads. Når tasken klikkes på under sadlen, kan den nemt fastgøres ydeligere ved hjælp af en velcrostrop til sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for at lave sadeltasker i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud.  Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006489

Ingen anmeldelser af dette produkt.