1 anmeldelser
Lille sadeltaske fra Easydo i smart design. Tasken har plads til 0,98 liter, så både cykelcomputer og små remedier kan komme med på turen. Med til tasken medfølger regnovertræk og et klikb…
Læs mere
DKK 109,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Lille sadeltaske fra Easydo i smart design. Tasken har plads til 0,98 liter, så både cykelcomputer og små remedier kan komme med på turen. Med til tasken medfølger regnovertræk og et klikbeslag, så sadeltaske både er nemt at tage på og kan holde sig tør - selvom selve tasken er lavet i et vandtæt materiale. Tasken er sort udenpå og udstyret med 3M refleksstriber, der samtidig øger din trafiksikkerhed. 

Anvendelse
Den smarte, lille sadeltaske henvender sig til cykelrytteren, der har brug for ekstra plads under turen, men samtidig har brug for et kvalitetsprodukt. Tasken kan indeholde både cykelcomputer og reservedele, så du ikke komme til at mangle noget under turen.

Specifikationer:

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 120 g
  • Medfølger: Klikbeslag til sadelunderstel og regnovertræk
  • Lukning: Lynlås 
  • Refleksstriber: 3M Mål:
  • 89x158x76 mm

Montering
Montering af sadeltasken er ikke svært. Der følger et klikbeslag med til tasken, der hjælper med at sætte den fast. Når tasken klikkes på beslaget under sadlen, kan den fastgøres ydeligere med en velcrostrop til sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for at lave sadeltaske i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover en omgang med en våd klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006472

05-07-2019
Fiks lille sag der nemt indeholder lappegrejer, slange, dækjern og lidt småt, inden man benytter sig af muligheden til at udvide den. Og dette til en ganske rimelig pris.