Nyttig saddel fra Easydo, i et smart og enkelt design. Denne sadeltaske har plads til 1,3 liter, der dermed har rum til mange nyttige ting på turen. Tasken er lavet i højt vandafvisende materiale, dog medfø…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-05-2020
Før 119,00
DKK 105,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Nyttig saddel fra Easydo, i et smart og enkelt design. Denne sadeltaske har plads til 1,3 liter, der dermed har rum til mange nyttige ting på turen. Tasken er lavet i højt vandafvisende materiale, dog medfølger også et regnslag. Dermed er du sikker på, at dine medbragte ting aldrig bliver - også selvom det regner i stænger. Sadeltasken er sort og designet med 3M refleksstriber, så du øger din trafiksikkerhed.

Anvendelse
Sadeltasken henvender sig til kvalitetssøgende cykelrytter, der ønsker en smart løsning til de ekstra ting, der måtte medbringes på cykelturen. Tasken er nem at montere, og kræver ikke den store vedligeholdelse.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 145 G
  • Medfølger: Klikbeslag til sadelpind og regnovertræk
  • Lukning: Lynlås 
  • Refleksstriber: 3M 

  • Mål: 96x158x107 mm

Montering
Montering af sadeltasken er ikke særligt svært. Der følger et klikbeslag med til tasken, der kan sætte den på plads. Når tasken let klikkes på under sadlen, kan den nemt fastgøres ydeligere ved hjælp af en velcrostrop til sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for at lave sadeltasker i høj kvalitet og til gode priser. Derfor kan du som kunde være tryg ved, at købe produkter fra Easydo.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

 

 

EAN: 5712934006465

Ingen anmeldelser af dette produkt.