Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Stor saddeltaske fra Easydo, der sætter din pladsmangler på plads. Tasken er i et smart og enkelt design, og har med sin størrelse på 1,97 liter, plads til lige det der skulle mangle under cykelturen.…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Før 129,00
DKK 116,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Stor saddeltaske fra Easydo, der sætter din pladsmangler på plads. Tasken er i et smart og enkelt design, og har med sin størrelse på 1,97 liter, plads til lige det der skulle mangle under cykelturen. Taskens stof er lavet i et højt vandafvisende materiale, men leveres også med et regnslag. Dermed er du sikker på, at tasken kan klare selv det værste uvejr. Sadeltasken er sort og udstyret med 3M refleksstriber, der øger din trafiksikkerhed.

Anvendelse
Sadeltasken henvender sig til den kvalitetsbevidste cykelrytter, hvis mangel på plads skal løses med et kvalitetsprodukt. Taskens store størrelse gør, at plads aldrig bliver et problem.

Specifikationer

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 175 G
  • Medfølger: Klikbeslag til sadelpind og regnovertræk
  • Lukning: Lynlås 
  • Refleksstriber: 3M 
  • Mål:  114x165x114 mm

Montering
Montering af sadeltasken er ikke svært, og kan gøres meget nemt. Et klikbeslag følger med til tasken, så det bliver nemt at sætte den på plads. Når tasken klikkes på under sadlen, kan den nemt fastgøres ydeligere ved hjælp af en velcrostrop til sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for kvalitetsløsninger, når det handler om udvikling af produktet. Dermed kan du som kunde være tryg ved et køb af Easydo.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.