Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Med denne Bike Bag I fra Deuter får du plads til de mest nødvendige ting til cykelturen, hvad end der er tale om ekstra forplejning, udstyr til at reparere cyklen med eller f.eks. en varm cykeltrøje til hv…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med denne Bike Bag I fra Deuter får du plads til de mest nødvendige ting til cykelturen, hvad end der er tale om ekstra forplejning, udstyr til at reparere cyklen med eller f.eks. en varm cykeltrøje til hvis vejret slår om.

Anvendelse
Denne smarte sadeltaske har plads til de mest nødvendige ting, og kan monteres omkring sadelpinden på din cykel. I tasken kan du f.eks. have en minipumpe eller energibarer og gels til turen.  Du får høj kvalitet og et lækkert design.

 Specifikationer:

  • Materiale: Matrix 150D Nylon Ripstop
  • PU Coatet for høj vandafvisning
  • Volumen: 0,8 liter
  • Vægt: 90 gram
  • Mål: 11 x 10 x 15 cm

Kvalitetsniveau
Deuter har gjort meget ud af kvaliteten af denne sadeltaske. I modsætning til mange billigere konkurrenter, er denne sadeltaske PU Coatet og dermed vandafvisende, så du ikke risikerer, at din oppakning bliver gennemblødt.

Vedligeholdelse
Denne sadeltaske kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset.

EAN: 4046051079332

15-02-2019
Det ser ud til at det er Deuter kvalitet, men jeg har kun kørt kort med den. Tiden må vise om den er særlig modstandsdygtig over for sol og regn.