Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en vandafvisende sadeltaske med plads til ekstra udstyr til f.eks. reparation af din cykel. Deuters Bike Bag Bottle er, som navnet afslører, også designet til at rumme en vandflaske. Det er is&ae…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 269,00 Før 249,00
DKK 241,25
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du en vandafvisende sadeltaske med plads til ekstra udstyr til f.eks. reparation af din cykel. Deuters Bike Bag Bottle er, som navnet afslører, også designet til at rumme en vandflaske. Det er især en fordel hvis du ikke har plads til en traditionel flaskeholder på dit cykelstel. Bemærk at der ikke medfølger vandflaske.

Anvendelse
I sadeltasken fra Deuter kan du let få plads til værktøj, værdigenstande, en cykeljakke, foldeslange eller forplejning til cykelturen. Inde i sadeltasken er der en lille netlomme, der gør det nemt at adskille f.eks. værdigenstande fra andet udstyr.

 Specifikationer:

  • Materiale: Matrix 150D Nylon Ripstop
  • PU Coatet for højvandafvisning
  • Plads til drikkeflaske
  • Volumen: 1,2 liter
  • Vægt: 135 gram
  • Mål: 26 x 7 x 11 cm

Kvalitetsniveau
Deuter har gjort meget ud af kvaliteten af denne sadeltaske. I modsætning til mange billigere konkurrenter, er denne sadeltaske PU Coatet og dermed vandafvisende, så du ikke risikerer, at din oppakning bliver gennemblødt.

Vedligeholdelse
Denne sadeltaske kræver ingen særlig vedligeholdelse, men kan tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver snavset.

EAN: 4046051079295

Ingen anmeldelser af dette produkt.