Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brooks har med denne Isle Of Wight sadeltaske produceret en taske, hvor du har mulighed for at medbringe det mest nødvendige til din tur. Den har et smart dobbelt låsesystem, som gør det let at komme ind t…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 389,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Brooks har med denne Isle Of Wight sadeltaske produceret en taske, hvor du har mulighed for at medbringe det mest nødvendige til din tur. Den har et smart dobbelt låsesystem, som gør det let at komme ind til dine fornødenheder. Denne model er den mindste af modellerne i Isle Of Wight, og det er dermed kun de vigtigste småting, den kan huse.

Anvendelse
Du kan med denne mindste model af Isle Of Wight opbevare lappegrej, værktøj eller eksempelvis slanger i den. Sadeltasken har et super eksklusivt udtryk og giver din cykel et super fedt look.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Vandtæt Bluesign®
  • Størrelse: Small, 0,8 liter
  • Mål: B: 10 cm. H: 9,7 cm. D: 16 cm.
  • Perfekt til små-opbevaring
  • Made in Italy

Kvalitetsniveau
Denne Isle Of Wight sadeltaske er produceret i et Bluesign® materiale, som garanterer dig, at der er tænkt på miljøet under produktionen. Her er der nemlig både taget hensyn til kemaikalier, farvestoffer, arbejdsmiljø og sikkerhed; og dermed er du sikker på at ingen har lidt last under produktionen.

Vedligeholdelse
Denne Isle Of Weight sadeltaske kræver ingen vedligeholdelse. Vi anbefaler dog altid, at man smører læderdelene i noget læderfedt. Skulle tasken blive beskidt, er det en god idé at tørre den over med en våd klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.