Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Funktionel sadeltaske fra Atredo i en størrelse, der kan opbevare alle de nødvendige ting på cykelturen. Sadeltasken er lavet i et robust stof, og er lavet med specifikationer, der kan give en vis komfort …
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Før 49,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Funktionel sadeltaske fra Atredo i en størrelse, der kan opbevare alle de nødvendige ting på cykelturen. Sadeltasken er lavet i et robust stof, og er lavet med specifikationer, der kan give en vis komfort i forhold til anvendelse. Lynlås, synlig refleksstribe og en justerbar elastiksnøre er med til at skabe denne høje komfort.

Anvendelse
Denne sadeltaske fra Atredo gør cykelturen nemmere, og kan hjælpe med at opbevare de mest nødvendige ting på cyklturen. Sadeltasken kan nemt monteres under sadlen, hvor velcroremme snøres op under sadelstellet, hvorimod elastikremmen gøres fast om sadelpinden. Dermed kan sadeltasken sidde stabilt og ordentligt igennem hele cykelturen.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvidt Atredo logo
  • Materiale: 600 D Oxford stof
  • Størrelse: 12x8x7 cm
  • Andet: Lynlås, refleksstribe og justerbar elastiksnøre.

Kvalitetsniveau
Atredo er husets eget mærke, hvor brugerens problemer i hverdagen kommer til en ende. Vi forsøger at løse de mangler og problemer, der måtte være ved færdsel på cyklen. Dette gøres med en vis form for komfort og funktionalitet, og dette gøres endda til en rimelig pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Denne sadeltaske behøver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5712934006656

Ingen anmeldelser af dette produkt.