Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
På regnfulde dage er dette vandtætte sadelovertræk fra Atredo med til at give dig en god cykeloplevelse, der ikke starter med en våd bagdel. Sadelovertrækket har elastik rundt i den nedre kant, d…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

På regnfulde dage er dette vandtætte sadelovertræk fra Atredo med til at give dig en god cykeloplevelse, der ikke starter med en våd bagdel. Sadelovertrækket har elastik rundt i den nedre kant, der sørger for, at det sidder fasts omkring sadlen og ikke blæser af, når du gør holdt. Sadelovertrækket er lavet i et tyndt materiale, der gør det nemt at tage af og på sadlen og samtidig er let at opbevare i en taske eller jakkelomme.

Anvendelse
Dette sadelovertræk findes i 3 forskellige bredder. Du kan derfor let finde et der passer til netop din sadeltype. Sørg for at købe sadelovertrækket i en tilsvarende bredde og længde, i forhold til den saddel den ønskes at anvendes på.

Specifikationer

  • Farve: Sort med logo
  • Vandtæt sadelbetræk
  • Vælg mellem 3 bredder/længder: 
    • 249-274 mm i længden og 140-164 mm i bredden (Road/race)
    • 254-280 mm i længden og 178-203 mm i bredden (MTB/Sport)
    • 229-254 mm i længden og 216-241 mm i bredden (Citybike/Touring)

Kvalitetsniveau
Du får et stærkt sadelovertræk i en god kvalitet, som beskytter dig på de våde dage. Sadelovertrækket trækkes nemt hen over cykelsadlen, og når du vælger den korrekte størrelse til din sadel, vil den sidde perfekt.

Vedligeholdelse
Dette sadelovertræk kræver ingen vedligeholdelse.

03-04-2019
Passer fint på min Selle Italia Flite - Cykelsadel