Rygsække og tilbehør

Cykelrygsæk, rygsæk og tilbehør

Vi sælger en række forskellige former for rygsække til cykling og andre former for sport som fx løb og vandring. Vi har både cykelrygsække til brug af almindelig oppakning og rygsække hvis eneste funktion er som drikkerygsæk. Hvor andre af vores rygsække kan udvides med en vandblære, så den fungere til både oppakning og/eller vand. Her i kategorien finder du også cykelrygsække som er vandtæt og/eller med regnslag. Derudover sælger vi også cykelrygsække med plads til computer.  

Drikkerygsække

Skal du ud på nogle lange ture på enten cykel eller motorcykel? Måske skal du have udstyr klar til dine løbe eller gå ture. En drikkerygsæk er rigtig smart i forbindelse med former for hård, fysisk udfoldelse, da de har det tilfælles, at de kræver væske. En drikkerygsæk bliver ofte også kaldet for en camelbak – men faktisk er Camelbak en producent af drikkerygsække, som giver dig mulighed for at få stillet din tørst på en hurtig og effektiv måde, uden at du mister fokus. Fælles for alle drikkerygsække er, at de er lavet i et letvægtsmateriale, de ikke begrænser dig fysisk. En af de store fordele ved en drikkerygsæk er, at mundstykket ikke bliver nær så beskidt som på en drikkedunk, der sidder på rammen.

Messenger bag

En Messenger bag af mærket Ortlieb er både vand- og støvtæt.
Rygsækken er behagelig at anvende, selvom den er tungt læsset. Da skulderremme og ryg er velpostret. Med en Ortlieb Messenger Bag er der plads til det meste – A4 ringbind er ingen problemer, da du har nem adgang til opbevaringsrummet, da rygsækken åbnes og lukkes let med en bred velcromrem.

Tilbehør til rygsæk

I kategorien ”Tilbehør til rygsække” har vi samlet dele, som du kan udskifte eller tilkøbe til din rygsæk. Her finder du et udvalg af rengørings muligheder, reservior, regn overtræk, thermo slange, isoleret slange med flowmeter, mundstykke, smøremiddel til vandtætte lynlåse, reservior filter m.m.