Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Leder du efter en smart og funktionel taske til din cykeltur, er Brooks Pickwick rygsæk et godt valg. Tasken rummer 13 liter, som er en god størrelse at have på ryggen, når du cykler. Det smart ved ta…
Læs mere
Tilbudet udløber 19-01-2020
Vejl.: 1699,00 Før 1499,00
DKK 1.049,30
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Leder du efter en smart og funktionel taske til din cykeltur, er Brooks Pickwick rygsæk et godt valg. Tasken rummer 13 liter, som er en god størrelse at have på ryggen, når du cykler. Det smart ved tasken er, at den har en rulle-lukkefunktion, der gør, at du kan lukke den til, alt efter hvor meget den fylder.

Anvendelse
Rygsækken er ideel til dig, der skal have få materialer med på farten. Enten på arbejde, i skole eller i andre henseender. Den er god som en mindre rygsæk til transport, hvor du kan have det mest basale i. Dertil kan den også bruges på ture og rejser.

Specifikationer

  • Farve: Mørkeblå
  • Materiale: Vandtæt canvas
  • Størrelse: 13 liter.
  • Mål: B: 26 cm. H: 42-50 cm. D: 12 cm.
  • Kan justeres højden, afhængig af indhold
  • Made in Italy
  • Både inderlomme og yderlomme

Kvalitetsniveau
Rygsækken er fremstillet i et vandtæt materiale af kvalitet af italienske folk, der har sans for et godt håndværk. Brooks Pickwick rygsæk har via sin rullefunktion en smart funktionalitet, som hverken gør den større eller mindre end nødvendigt er. Som en afsluttende detalje har den en flot og eksklusiv læderdetalje i ægte vegetabilsk garvet læder.

Vedligeholdelse
Tasken kræver i sin form ingen form for vedligeholdelse. Dog kan det være en god idé at give læderstroppen læderfedt og tørre tasken efter med en våd klud, hvis den er blevet beskidt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.