Dit barn kommer til at få masser af sjov og motion med disse smarte rulleskøjter fra Circle Society, der holder tungen lige i munden. Rulleskøjterne er lavet i det side by side design, hvilket giver en eno…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dit barn kommer til at få masser af sjov og motion med disse smarte rulleskøjter fra Circle Society, der holder tungen lige i munden. Rulleskøjterne er lavet i det side by side design, hvilket giver en enorm komfort til fødderne, og mindsker risikoen for eventuelle styrt og fald. En glat og sikker kørsel sikres med ABEC 3  kuglelejer, der bare kører som smurt. Skøjterne er desuden med robuste og holdbare hjul i nylon, der også giver god komfort på vejen.

Anvendelse
Disse Circle Society Classic er en "klassiker" på vejen og for dit, der vil få megen glæde af dem. Rulleskøjterne kan benyttes af alle børn i alle størrelser, da de kommer i forskellige størrelser, og også kan justeres med en snørelukning. Dette sørger også for, at barnet kan få lov til at vokse i skøjterne. Kraftige bremsepuder ses også på rulleskøjterne, så en hurtig og funktionel opbremsning kan ske.

Specifikationer

  • Farve: Cotton Candy
  • Side by side rulleskøjter
  • Justerbar størrelse
  • Str. 29-34 og 34-39
  • Nylon hjul 54 mm i diameter
  • ABEC 3 kuglelejer
  • Snøre lukning
  • Kraftig bremse pude

Kvalitetsniveau
Circle Society bringer glæde og kvalitet med sine produkter, hvor komfort og funktionalitet er tænkt ind til brugeren. Firmaet forsøger at integrere alsidige og robuste produkter ind i kundens liv, så resultatet bliver gode oplevelser.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse rulleskøjter, men man kan med fordel tørre rulleskøjterne over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør også sætte et par dråber olie af til kuglelejerne, så de altid kommer til at gøre som smurt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.