Smarte og komfortable rulleskøjter fra Circle Society, der er lavet i et stilrent design med flotte mønstre. Rulleskøjterne præsenteres i et alsidigt side by side design, hvor rulleskøjterne …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Smarte og komfortable rulleskøjter fra Circle Society, der er lavet i et stilrent design med flotte mønstre. Rulleskøjterne præsenteres i et alsidigt side by side design, hvor rulleskøjterne giver en stor komfort frem for alt - ligesom i gamle dage. Skøjterne kan dog give en hurtig og glat kørsel med de holdbare ABEC 3 kuglelejer, hvor kraftige bremsepuder samtidig tilbyder en hurtig og funktionel opbremsning. Rulleskøjterne er desuden lavet med i hjul i nylon, hvilket gør dem holdbare og slidstærke, og optimerer dermed komforten ydeligere i disse rulleskøjter.

Anvendelse
Checkered fra Circle Society er tilbyder en direkte komfort til dig, hvor gode forudsætninger for en sjov og sikker tur på rulleskøjter gives. Rulleskøjterne tilbydes både til børn og kvinder, hvor de små størrelser samtidig bevirker, at man kan vokse i skøjterne. En funktionel snørelukning sørger desuden for, at rulleskøjterne bliver behagelige at have på, og at man kan justere skøjterne efter behov.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Hvid
  • Side by side rulleskøjter
  • Justerbar størrelse
  • Str. 29-34 og 34-39
  • Nylon hjul 54 mm i diameter
  • ABEC 3 kuglelejer
  • Snøre lukning
  • Kraftig bremse pude

Kvalitetsniveau
Disse rulleskøjter falder ind i Circle Societys historie om komfort og funktionalitet til brugeren, hvor gode oplevelser og en vis form for sikkerhed gives til brugeren. Dette sker igennem robuste og alsidige produkter tilbudt til brugeren.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse rulleskøjter, men man kan være god at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være en ide, at tilføje et par dråber olie til kuglelejerne efter noget tid, for at sikre en glat og sikker kørsel.

Ingen anmeldelser af dette produkt.