Skarpe og alsidige rulleskøjter i et moderigtigt design fra Circle Society, hvor der tænkt på komfort og kvalitet til dit barn. Rulleskøjterne er lavet i et old-school side by side design, der udover…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Skarpe og alsidige rulleskøjter i et moderigtigt design fra Circle Society, hvor der tænkt på komfort og kvalitet til dit barn. Rulleskøjterne er lavet i et old-school side by side design, der udover at give en let tilgang til at køre på rulleskøjter, også er meget behagelige for dit barns fødder. Selve hjulene på skøjterne leverer en glat og alsidig oplevelse for dit barn med ABEC 3 kuglelejer, hvilke også er svære at slide op. Sikkerheden i rulleskøjterne er givet med kraftige bremsepuder foran på skøjterne, hvilket tilbyder en hurtig og funktionel opbremsning. Alsidige hjul i nylon tilbydes desuden også på disse rulleskøjter, der bidrager ydeligere til en komfortabel kørsel.

Anvendelse
Bling-rulleskøjter fra Circle Society bringer gode omstændigheder for en sjov og optimal kørsel på rulleskøjter. Rulleskøjterne er udviklet med flere alsidige og robuste specifikationer, der kombinerer en funktionel kørsel med en samtidig sikker kørsel. Barnet kan nemt anvende skøjterne i flere størrelser, hvor det desuden kan få lov til at vokse i dem.

Specifikationer

  • Farve: Sizzling Cinnamon
  • Side by side rulleskøjter
  • Justerbar størrelse
  • Str. 29-34 og 34-39
  • Nylon hjul 54 mm i diameter
  • ABEC 3 kuglelejer
  • Snøre lukning
  • Kraftig bremse pude

Kvalitetsniveau
Circle Society skaber med deres aktuelle produkter, et rum for komfort og sikkerhed, så en høj kvalitet gives det brugeren. Her tilbydes der alsidige og robuste produkter, hvilket er med til at give sjove og gode oplevelser.

Vedligeholdelse
Der anbefales ingen stor vedligeholdelse af disse rulleskøjter, men man kan med fordel tørre rulleskøjterne over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være en ide, at skifte og/eller bruge et par dråber olie på kuglelejerne, for at sikre en glat kørsel.

Ingen anmeldelser af dette produkt.