Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano Nexus BL-C6000 bremsegrebet til forbremse er med 4 finger greb. Dette bremsegreb er beregnet til V-bremse og rullebremse system. AnvendelseDette bremsegreb har indbygget returfjeder og integreret justeringsskruer&nbs…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 79,00 Før 79,00
DKK 75,80
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano Nexus BL-C6000 bremsegrebet til forbremse er med 4 finger greb. Dette bremsegreb er beregnet til V-bremse og rullebremse system.

Anvendelse
Dette bremsegreb har indbygget returfjeder og integreret justeringsskruer til bremsekabel. Materialet er forstærket og overfladebehandlet aluminium. Grebet anvendes til Citybikes og Touring cykler.

Specifikationer

  • Bremsegreb og base er fremstillet i aluminium
  • 4 finger greb
  • Bremsegrebs basen er med lukket klampe
  • Passer til styr diameter på 22,2 mm
  • Leveres uden kabel
  • Type: BL-C6000-L
  • Farve: Sort klampe med sort bremsegreb

Montering
Følg venligst monteringsvejledningen som kan hentes som pdf fil her under. Nødvendigt værktøj: 5 mm unbrako nøgle. Tilspændings moment: 6 - 8 Nm

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Denne model er udført i forstærket højkvalitets aluminium. Basen har lakeret overflade og selve grebet er anodiseret.

Vedligeholdelse
Bremsegrebet bør renholdes for snavs, således at bevægelsesfunktionen kan foregå smidigt. Der skal smøres med en smule olie på de bevægelige link bøsninger. Der bør altid smøres efter rengøring og ellers efter behov.

Ingen anmeldelser af dette produkt.