Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette smarte løbearmbånd med tilhørende cover til en Samsung Galaxy 8 er Quad Locks geniale bud på hvordan du let og ubesværet kan have din telefon med, når du løbetræner. Hv…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
Dette smarte løbearmbånd med tilhørende cover til en Samsung Galaxy 8 er Quad Locks geniale bud på hvordan du let og ubesværet kan have din telefon med, når du løbetræner. Hvad end du bruger din telefon til løbeapps, musik eller har den med til nødstilfælde, så er det vigtigt, at den sidder forsvarligt fast under løbet, hvilket du er garanteret med dette Quad Lock løbearmbånd. Det smarte design giver dig optimal komfort. Løbearmbåndet og det medfølgende cover benytter den samme teknologi som Quad Locks telefonholdere til cykler og biler. Det gør det nemt for dig at skifte fra en transportform til en anden.

Anvendelse
Quad Locks sportsarmbånd har et medfølgende cover der passer til en Samsung Galaxy 8. For at placere din telefon sikkert i armbåndet, skal du blot sætte coveret på telefonen, hvorefter den er nem at klikke fast i armbåndet. Med telefonen på armen er det let at anvende din mobil som GPS, tracker eller til musik uden at den kommer i vejen eller generer dig i dit løb.

Specifikationer

  • 1 x Quad Lock Sportsarmbånd
  • Farve armbånd: Sort og blåt
  • Farve cover: Sort
  • Cover til Samsung Galaxy 8
  • Materiale: Nylon Lycra
  • Passer til armtykkelser mellem 17 og 38cm
  • Passer til alle Quad Lock covers og Quad Locks universal adaptor 

Kvalitetsniveau
Quad Lock er det mest pålidelige produkt på markedet når det kommer til montering af mobiltelefoner under løb og cykling. Dette armbånd er både behageligt at have på og sikkert at montere sin telefon i.

Vedligeholdelse
Dette armbånd kræver intet vedligehold. Det kan dog rengøres med en opvreden klud, hvis det skulle blive snavset.

Ingen anmeldelser af dette produkt.