Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
I Cykelbogen "Berlin på cykel" bliver du introduceret til flere forskellige områder i Berlin. Bogen Berlin er skrevet af Steen Bjerre, som er bosat i Berlin, og som er meget glad for netop denne europæiske b…
Læs mere
Vejl.: 129,95
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

I Cykelbogen "Berlin på cykel" bliver du introduceret til flere forskellige områder i Berlin. Bogen Berlin er skrevet af Steen Bjerre, som er bosat i Berlin, og som er meget glad for netop denne europæiske by. Med "Berlin på cykel" bliver du introduceret til byen og forskellige interessante steder i byen, som den almindelig turist aldrig vil se. Steen Bjerres indgående kendskab til Berlin, har givet ham evnen til at fokusere på de historiske, afslappende og anderledes dele af den fantastiske storby.
Denne cykelbog er perfekt til dig, der påtænker at bruge et par dage på cyklen i Berlin. I bogen får du 8 turforslag til forskellige områder i Berlin. De udvalgte områder vil med sikkerhed begejstre både førstegangs besøgende og turister, som har besøgt byen tidligere, og som mener, at de kender byen godt.

Specifikationer

  • Indbinding: Hæftet
  • 240 sider
  • ISBN: 9788792588067
  • Forfatter: Steen Bjerre
Ingen anmeldelser af dette produkt.