Med denne Oi ringeklokke fra Australske Knog får du et produkt, der fuldkommen nytænker, hvordan en ringklokke skal se ud. Det nyskabende flade design passer perfekt på din cykel og stikker ikke ud som andre ringeklokker kan …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne Oi ringeklokke fra Australske Knog får du et produkt, der fuldkommen nytænker, hvordan en ringklokke skal se ud. Det nyskabende flade design passer perfekt på din cykel og stikker ikke ud som andre ringeklokker kan gøre. Det giver et super cool og moderne look, og en bedre komfort. Samtidig risikerer du ikke, at dine ærmer kommer til at hænge fast i klokken. Oi-ringeklokken har en distinkt lyd der er let at høre i trafikken. Under videosektionen nedenfor, kan du finde et eksempel på lyden. Denne lille version af ringeklokken er designet til at sidde lige ved siden af håndtaget på cyklen, hvor styret er smallest. Du kan vælge mellem fire forskellige looks: Sort, Silver, Copper eller Brass.

Anvendelse
Ringeklokken er designet til at blive monteret på cyklens styr og passer til en styrdiameter på 22,2 mm. Nedenfor finder du en instruktionsvideo, der viser dig, hvordan du let monterer Oi-klokken på din cykel og tilpasser den til styrets diameter. Ringeklokkens flotte design og lyd gør den helt unik.

Specifikationer

  • Ringeklokke Oi i smart design
  • Materiale: Aluminium og plast beslag
  • Vælg mellem Brass, Copper, Silver og Sort look.
  • Passer til styrdiameter 22,2mm
  • Størrelse: 15mm bred og 49mm i diameter
  • Vægt 18 gram

Kvalitetsniveau
Knog Oi er resultatet af lange eksperimenter med design og materiale valg for at give dig en lille klokke med et stilrent design og en fantastisk lyd. Du får kort og godt optimal komfort.

Vedligeholdelse
Oi kræver ingen særlig vedligeholdelse men kan tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver beskidt. Du kan med fordel give klokken en smule olie i ny og næ og sikre dig, at skruerne er strammet efter en gang hvert halve år.

29-07-2019
Lækker klokke som går i et med styret. Passer perfekt til mit lige styr og virker fortræffeligt.
13-05-2019
It’s a beautiful bell with an very singular sound.
10-05-2019
Fin diskret og elegant ringklokke med god lyd
08-04-2019
Flot design af ringeklokke - meget diskret, flere farvemuligheder og med en tydelig ringetone. Meget tilfreds om end ikke den billigste ringeklokke på markedet - så den mest tjekkede.
06-04-2019
Super ringeklokke og så ser den rigtig godt ud.