Denne Basil ringeklokke har et gennemført retro-design, som uden tvivl vil pifte din cykel op. Ringeklokkens top er fremstillet i messing, hvilket giver den en yderst lækker farve. AnvendelseDu får en ringeklokke, der kan an…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Basil ringeklokke har et gennemført retro-design, som uden tvivl vil pifte din cykel op. Ringeklokkens top er fremstillet i messing, hvilket giver den en yderst lækker farve.

Anvendelse
Du får en ringeklokke, der kan anvendes på alle type cykler, som som passer særlig godt til shoppingbikes og citybikes. Ringeklokken har et gennemført retrodesign, som vil opfriske looket på din cykel, og ydermere har ringeklokken en rigtig god lyd.

Specifikationer

  • Type: Portland ringeklokke
  • Farve: Messing
  • Materiale: Toppen er i messing og resten er lavet i stål
  • Diameter: 57 mm
  • Passer til styr med diameter på 21-24 mm
  • Vægt ca. 90 gram

Montering
Ringeklokken skal monteres på cyklens styr, og den passer til styr, der har en diameter på 21-24 mm. Til monteringen kan der anvendes en skruetrækker med lige- eller krydskærv. Du bør efterspænde monteringsskruerne, når du har kørt de første par ture med ringeklokken på cyklen.

Kvalitetsniveau
Basil sørger for et stort niveau af kvalitet med deres produkter, hvor et stilrent design giver anledning til en stor funktionalitet i produkterne. Dette har grobund i mange års udvikling af produkter, hvor brugerens problemer og mangler er blevet sat i perspektiv. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
Denne ringeklokke kræver som mange andre ringeklokker ingen vedligeholdelse ud over rengøring.

EAN: 8715019504204

Ingen anmeldelser af dette produkt.