2 anmeldelser
Enkel ringeklokke med gummibånd fra Atredo. Ringeklokken er nem at montere, og giver en høj og klar lyd, så alle kan høre dig når du kommer kørende. Klokken monteres nemt vha. en gummistrop, der føres rundt om styret og fastg…
Læs mere
Vejl.: 49,00 Før 29,00
DKK 27,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Enkel ringeklokke med gummibånd fra Atredo. Ringeklokken er nem at montere, og giver en høj og klar lyd, så alle kan høre dig når du kommer kørende. Klokken monteres nemt vha. en gummistrop, der føres rundt om styret og fastgøres på klokken.

Anvendelse
Ringeklokken passer styr på cykler med en diameter på 22,2 - 31,8 mm. Selve ringeklokken passer til alle typer cykler, og grundet klokkens lille størrelse, passer den også fint til racer- og MTB cykler.

Specifikationer

  • Type: Fjederhammer
  • Farve: Sort med Atredo logo
  • Passer til både børn og voksne cykler.
  • Materiale: Plast understel med gummibånd. Lakeret stålklokke
  • Højde: 48 mm
  • Diameter: 41,3 mm

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke, der altid lover produkter til en rigtig god kvalitet. Atredo leverer desuden priser til en konkurrencedygtig pris.

Vedligeholdelse
Ringeklokken kræver ingen vedligeholdelse.

EAN: 5712934006359

27-08-2019
Nem at montere og har en tydelig "ringet me"
07-08-2019
Jeg har haft mange ringeklokker gennem de sidste 40 år selvom jeg ikke husker dem alle så tror jeg at denne måske er den bedste jeg har haft. Kort og klar lyd som ikke er skræmmende, klokken glider ikke på styret og den ringer HVER gang (det er der altså visse andre klokker som ikke gør)