2 anmeldelser
Er du, ligesom mange andre, træt af at blive beskidt, når du reparerer eller ordner din cykel, så er løsningen her. Dette smarte Workshop Apron fra Muc-Off er et genialt forklæde, som beskytter dig mod fedt og snavs; og hvis …
Læs mere
Vejl.: 409,00
DKK 249,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Er du, ligesom mange andre, træt af at blive beskidt, når du reparerer eller ordner din cykel, så er løsningen her. Dette smarte Workshop Apron fra Muc-Off er et genialt forklæde, som beskytter dig mod fedt og snavs; og hvis du er ferm ved en grill, kan forklædet også anvendes til dette formål.

Anvendelse
Muc-Off forklædet anvendes når du vil ordne cyklen, reparere lidt på den eller blot vaske cyklen og give den en polering og fedt efterfølgende. Dette Workshop Apron sørger for at holde dit tøj rent og fri for snavs og fedt, og det er den perfekte gave til cykelentusiasten og cykelelskeren, der ikke går ned på udstyr. 

Specifikationer

  • Beskyttelse mod fedt og snavs
  • Justerbar størrelse
  • Justerbare stropper
  • Lommer 

Kvalitetsniveau
Du får et genialt forklæde der både kan justeres i størrelse og længde. Forklædet fra Muc-Off har knapper til at justere størrelsen samt stropper til at justere længden, så du kan tilpasse det til lige præcis din størrelse. Forklædet har lommer, så du kan have telefonen, skruer eller andre komponenter lige ved hånden. Det er absolut et must i enhver cykelelskers udstyrspakke.

EAN: 5037835197006

18-12-2017
Produktet som sådan er helt i orden. Men for mit vedkommende mangler der en mulighed for at kunne låse/binde forklædet foran på kroppen. Det ville have været smart om der havde været mulighed for at forlænge stopperne.
28-12-2015
Cykel-forklæde. Aldrig har jeg tænkt på det, men det er jo genialt. Superfixt med praktiske deltajer, indstilleligt til tykke og tynde, lommer, hemmelige rum og opknappelige "hylder". Og hvis I ikke sladrer, bruger jeg det altså også i køkken-værkstedet.