3 anmeldelser
Du får her en hel liter affedter/degreaser til brug når du renser din cykel. Dunkens indhold kan hældes i en kæderenser eller på en forstøverflaske. Væsken gør det langt lette…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Du får her en hel liter affedter/degreaser til brug når du renser din cykel. Dunkens indhold kan hældes i en kæderenser eller på en forstøverflaske. Væsken gør det langt lettere at rengøre din cykel og dens mange komponenter. Midlets specielle formel sikrer dig en hurtig og effektiv fjernelse af fastsiddende snavs, fedt og olie mm. Derudover beskytter det eventuelle forkromede dele, samt gummi og lak på din cykel.

Anvendelse
Denne Atredo affedter er et vigtig led i rengøringen og vedligeholdelsen af din cykel. Den er samtidig perfekt til rengøring af alle former for mekaniske dele af aluminium og karbon.

Specifikationer:

  • Volumen: 1 liter

Kvalitetsniveau
Her får du et glimrende produkt til en yderst overkommelig pris.

 

EAN: 5712934004560

02-05-2019
Fungerer effektivt.
24-04-2019
Virker rigtig godt
15-04-2019
Jeg tror væsken virker ret godt, men har dog kun prøvet den en enkelt gang. Der følger ingen brugsvejledning med. Skal den fortyndes og er det så med vand? Skal man skylleegter med vand, sæbevandeller ingenting? Kan man bruge Terpentin før eller efter eller går de to væsker dårligt sammen? Nå men min gamle kæde blev dog nogenlunde ren.