1 anmeldelser
Anti-rust middel fra Bike Attitude, som hjælper til at din cykel ikke ruster. Midlet kommer med en medfølgende pensel således, at du nemt og komfortabelt kan påføre anti-rust midlet på di…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Anti-rust middel fra Bike Attitude, som hjælper til at din cykel ikke ruster. Midlet kommer med en medfølgende pensel således, at du nemt og komfortabelt kan påføre anti-rust midlet på din cykel, så den kan være optimal igen.

Anvendelse
Anti-rust midlet kan påføres alle metalflader med henblik på, at risikoen for rustdannelse bliver mindre. Anti-rust midlet påføres en ren, tør og affedtet overflade med den medfølgende pensel i låget. Der skal minimum være 10 grader. Væsken skal tørre i cirka 1 time. Anti-rust midlet kan fjernes igen med mineralsk terpentin.

Specifikationer

  • Anti-rust middel
  • 80 ml
  • Medfølgende pensel
  • Dansk vejledning
  • Minimum 10 grader ved påførelse
  • Cirka 1 times tørretid

Kvalitetsniveau
Bike Attitude kan tilbyde cyklisten en bred vifte af muligheder i forhold til at kunne vedligeholde sin cykel. Dermed bliver mærket et perfekt virkemiddel for mange amatører og professionelle, der har brug at have en optimal cykel til brug. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

EAN: 5701461420714

10-04-2014
æk