Regntøj & Tilbehør

Trespass Qikpac - Regnjakke til dame - Blå
Spar 60%
500 kr. Fra 200 kr. inkl. moms
Trespass Qikpac - Regnjakke - Dame - Navy Trespass Qikpac - Regnjakke - Dame - Navy
Spar 60%
599 kr. 240,00 kr. inkl. moms
Didriksons - Miva - Regnjakke - Dame - Sort Didriksons - Miva - Regnjakke - Dame - Sort
Spar 70%
1.299 kr. 390,00 kr. inkl. moms
Trespass Qikpac - Regnjakke - UNISEX
Spar 50%
243,75 kr. Fra 122,00 kr. inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Køb billigt cykelregntøj hos Cykelpartner.dk.

Hos os kan du købe både billigt cykelregntøj og løse dele, såsom cykelregnjakker, vandtætte skoovertræk, regnslag, sydveste, regnhætter og andet vandtæt cykeltøj.
Når man skal bruge regntøj til cykling eller andre former for fysiske aktiviteter, så er det vigtigt, at man ikke blot får fat i noget regntøj, som er vandtæt, men i høj grad også at man er opmærksom på, at man skal finde noget regntøj, som er åndbart.

Billigt regntøj på tilbud.

Regntøj behøver ikke være vildt dyrt, men man skal ikke købe det billigste regntøj, da dette i langt de fleste tilfælde ikke er åndbart. Hvis man gerne vil spare penge på regntøj, så er det meget bedre at være ude i god tid og så finde et godt sæt kvalitetsregntøj på tilbud. Der er som med alle andre tekstiler meget fokus på modeller og trends indenfor regntøj og derfor kommer der hele tiden nye kollektioner. Dette gør at der løbende er udgående varer og disse kan man være heldig at finde til en yderst billig pris, når der er udsalg på cykeltøj.

Forskellige slags regntøj.

Når man siger regntøj, så tænker langt de fleste på regnsæt med regnbukser og regnjakke. Men man kan få andre slags regntøj, som også kan være rigtig gode til cykling. En af de slags regntøj er regnslag. Et regnslag er lidt ligesom en regnjakke, men hvor man ikke har arme i jakken. Et regnslag er rigtigt godt at cykle med, da man har mulighed for at løfte regnslaget op, så man kan tage det ud over styret. Derved kan det i høj grad beskytte ikke blot overkroppen, men faktisk også dine ben. Hvis man er gående, så kan et regnslag være direkte en ulempe at bruge, da vandet fra slaget vil havne på ens bukser og derfor vil disse blive meget våde.

Vi vil ikke have vandtæt regntøj.

Vandtæt regntøj forekommer for nogle mennesker som en selvfølge, men faktisk så findes der rigtigt meget regntøj, som ikke er særlig vandtæt. Hvis man vil have noget regntøj, hvor der slet ikke kan komme vand igennem, så skal man have fat i noget af det gammeldags regntøj, der var lavet med en gummicoating, som gjorde det helt vandtæt, men som også gjorde det fuldstændig uåndbart. Selvom man forholder sig helt i ro, så afgiver kroppen fugt og hvis man ikke kan komme af med denne fugt, bliver ens tøj fugtigt. Derfor ønsker man ikke at have noget regntøj, som er 100% vandtæt, da man så bliver våd af fugten indefra, i stedet for vandet udefra. Man tilstræber derfor at lave regntøj, som er så vandafvisende som muligt, men hvor fugten alligevel kan transporteres væk fra kroppen.

Hvordan måles vandtætheden?

Selvom man ikke vil have helt vandtæt regntøj, så kalder man alligevel den evne, som regntøjet har til at afvise udefrakommende vand med ordet vandtæthed. Denne evne måles i en enhed, som man kalder for søjletryk og så er det udtryk for, hvor stort tryk der skal på vandet for at få det til at trænge igennem den vandafvisende membran, som sidder inde i tøjet. Man siger at regntøj er 100% vandtæt allerede ved et søjletryk på 5000 mm og dette er også tilfældet, hvis man blot skal bruge en regnjakke til at have i tasken i tilfælde af et hurtigt regnskyl. Men hvis man skal have et sæt regntøj, som man skal bruge på cykel, eller hvis man ofte skal være ude i regnvejr i mange timer, så bør man gå efter regntøj med et vandsøjletryk på 15-20.000 mm.