Du ved, at det er vigtigt at holde din oppakning tør, når du er på vandre- eller backpackerture. Og med Jack Wolfskins lækre Raincover får du et regnslag, der gør den opgave meget nemmere. Regnslaget er nemt at montere over d…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Du ved, at det er vigtigt at holde din oppakning tør, når du er på vandre- eller backpackerture. Og med Jack Wolfskins lækre Raincover får du et regnslag, der gør den opgave meget nemmere. Regnslaget er nemt at montere over din rygsæk, og holder regnen ude. Du kan benytte regnslaget over en rygsæk der ikke har indbygget regnslag, eller du kan anvende det til at forbedre beskyttelsen på en rygsæk, der allerede har integreret regnslag.

Anvendelse
Jack Wolfskins Raincover er et glimrende regnslag til din rygsæk, og du får det til en yderst overkommelig pris. Regnslaget findes i flere størrelser, så der er helt sikkert et, der passer til netop din rygsæk. Denne version er i størrelsen 40-60 liter. Du kan nemt have regnslaget lige ved hånden i din rygsæk, det det kun fylder 23x23x3 cm og blot vejer 125g. Regnslaget er naturligvis både hurtigtørrende, UV-resistent og så holder det et vandsøjletryk på 4000mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% 75D Polyester
  • Passer til rygsække fra 40 til 60 liter
  • Pakkes sammen i integreret lomme
  • Pakket størrelse: 23 x 23 x 3
  • Vægt: 125 g
  • Vandsøjletryk: 4000mm

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har gjort meget ud af at skabe et kvalitetsprodukt med dette raincover. Regnslaget har et højt vandsøjletryk, ligesom du kender det fra telte og en integreret pose, det kan pakkes sammen i. En elastisk strop gør det nemt at montere slaget over din rygsæk og så er der naturligvis reflekstryk.

Vedligeholdelse
Dette regnslag kræver ingen særlig vedligeholdelse. Bliver det stænket til af f.eks. mudder, kan det let rengøres med en våd klud. Du bør ikke maskinvaske regnslaget, da det kan skade den vandtætte behandling.

 

EAN: 4055001611980

Ingen anmeldelser af dette produkt.