Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, og pumpen er dermed let at benytte. Pumpen passer til alle ventiltyper, og den giver et tryk op…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, og pumpen er dermed let at benytte. Pumpen passer til alle ventiltyper, og den giver et tryk op til 6 bar/86 PSI, hvilket er rigeligt til langt de fleste cykler. En lav vægt spiller også ind i dette design således, at det aldrig bliver et problem at have denne cykelpumpe med på den gængse cykeltur.

Anvendelse
Pumpen er fjedrende i håndtaget, således at den kan sidde i spænd langs sadelrøret eller langs overrøret. Pumpen passer på stel med indvendigt mål på 565 mm til 615 mm. Denne DuoHead pumpe er således god at have fast på sin cykel, da du dermed aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på, er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at du tager den med, når du parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Passer til stel med indvendigt mål på 565 mm - 615 mm
  • Pumper op til 6 bar / 86 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Vægt: 179 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast

Montering
Pumpen har to hoveder til at pumpe med. Det store hoved bruges til autoventiler, mens det mindre hoved bruges til almindelige- og racerventiler. Pumpen er via sin fjedrende effekt let at placere i rammen.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og man får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der findes dog dyrere pumper i bedre kvalitet og materialer, men de er naturligvis også dyrere. Dog er det en videreførelse af den kvalitet, man oftest ser hos SKS med begreber som komfort og funktionalitet i produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.

EAN: 4002556445997

Ingen anmeldelser af dette produkt.